Öppet köp i 30 dagar Fri frakt över 499 kr Köpskydd Snabb leverans

Allmänna villkor

Lager

Vi lagerför våra produkter själva men reserverar oss för eventuell slutförsäljning. Produkter som man kan trycka en egen logotyp på är en beställningsvara.

Beställning

Åldersgränsen för köp via vår webbshop är 18 år. Om beställaren är under 18 år skall målsmans tillstånd inhämtas av beställaren innan köpet genomförs. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Crazy Daisy Dsgn lider ekonomisk eller annan skada, polisanmäls.

Priser

Priserna i vår webbshop är i svenska kronor och inklusive moms. Alla beställningar beräknas exklusive frakt/porto/expeditionsavgift från Crazy Daisy Dsgn. Priserna gäller tillsvidare och prisändringar meddelas på webbplatsen.

Betalning

Betalning sker via Klarna inom Sverige som erbjuder kortbetalning, faktura och delbetalning. Eventuellt outlösta paket debiteras med 250 kronor + fraktkostnaden tur & retur.

Företag har möjlighet att välja mot faktura, då ska köparen ha fyllt i både företagsnamn och organisationsnummer vid registreringen.

Reservationer

Vi reserverar oss för eventuella text- & prisfelaktigheter på webbshopen. All bildinformation på våra sidor skall ses som illustrationer, vi kan ej garantera att en bild återger varans exakta utseende samt beskaffenhet. Likaså förbehåller vi oss för prisändringar utanför vår kontroll som tex. vid större moms-, kurs- eller valutaförändringar. Vi reserverar oss också för att en produkt är tillfälligt slut hos våra leverantörer eller att en produkt har utgått ur sortimentet. Om något av detta visar sig efter erlagd beställning så kontaktar vi dig, och du får dina pengar tillbaka.

Personuppgifter

Crazy Daisy Dsgn lagrar personuppgifter i ett kundregister och dessa lämnas inte vidare till någon. De kan dock användas för företagets egen marknadsföring.

Tvist

Vid eventuella tvister följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Håll dig uppdaterad! - Upptäck nya erbjudanden och mycket mer

Leveranspartner

Betalningspartner

Trygg e-handel