Öppet köp i 30 dagar Fri frakt över 499 kr Köpskydd Snabb leverans

Frakt & leverans

Leverans

Leveranstiden 2 – 5 dagar. Det är köparens ansvar att se till att korrekt adress angivits till Crazy Daisy Dsgn vid beställningstillfället och att varorna hämtas ut inom skälig tid. Vanligtvis 9 dagar från avsändandet. Ej utlösta paket debiteras fraktkostnad tur & retur samt en administrativ avgift på 250 kr.

Förändring av order

Kund äger givetvis fram till den punkt order effektuerats rätt att, utan kostnad för denne annat än prisskillnad på vara, förändra sin order, dock med reservation för av kund beställd vara vilken ej lagerföres. Vid ändring av vara på order gäller det pris som är aktuellt vid tillfället för förändringen. Notera att order som redan levererats ut från vårt system av självklara skäl inte kan ändras.

Ångerrätt

Du har alltid full ångerrätt i 14 dagar efter det att du mottagit varan. Det är viktigt att du bifogar detta underlag vi retur/byte/reklamation.
Varan ska vara tillbaka i originalskick, d v s den ska inte vara använd och förpackning ska inte vara skadad.

Normal returhantering är 5-7 dagar. Vi kontaktar dig via e-post. Du ansvarar för varan tills dess att den kommit fram till Crazy Daisy Dsgn.

Ingen ångerrätt

• Om varan inte är i originalskick när vi mottar den.
• Om etiketter/tags/förpackningar saknas.
• Örhängen bytes inte av hygienskäl.

Transportskador

Crazy Daisy Dsgn ansvarar inte för transportskador. Alla transportskador ska göras upp med speditören. Synliga skador på försändelsen är att betrakta som transportskada. Tänk på att anmäla detta omgående! Anmälan skall göras inom 8 dagar efter mottagandet för att reklamationsrätten skall gälla. Ny vara skickas när speditören tagit på sig ansvaret eller vid annan överenskommelse med kunden.

Håll dig uppdaterad! - Upptäck nya erbjudanden och mycket mer

Leveranspartner

Betalningspartner

Trygg e-handel