Anmäl dig till nyhetsbrevet och få 15% rabatt.

Keramik med glasyr i vackra beigea toner som för tankarna till Algarves varma stränder. 
Colorido är en serie brukskeramik som är tidlösa och handgjorda.
En stilren serie i svart och vitt med handmålade ränder.
Serien som är rustik och elegant i färg som är spröd som ett snäckskal
Glasyr i en vacker jadegrön färg som är inspirerad Atlantens vackra blå färger.
En härligt limegrön serie där man kan ana lerans struktur genom den vackra glasyren.

Kundtjänst

Frakt & leverans

Leverans

Leveranstiden 5 – 10 dagar. Det är köparens ansvar att se till att korrekt adress angivits till Crazy Daisy Dsgn vid beställningstillfället och att varorna hämtas ut inom skälig tid. Vanligtvis 9 dagar från avsändandet. Ej utlösta paket debiteras fraktkostnad tur & retur samt en administrativ avgift på 250 kr.

Förändringar av order

Kund äger givetvis fram till den punkt order effektuerats rätt att, utan kostnad för denne annat än prisskillnad på vara, förändra sin order, dock med reservation för av kund beställd vara vilken ej lagerföres. Vid ändring av vara på order gäller det pris som är aktuellt vid tillfället för förändringen. Notera att order som redan levererats ut från vårt system av självklara skäl inte kan ändras.

Ångerrätt

Du har alltid full ångerrätt i 14 dagar efter det att du mottagit varan. Varan ska skickas tillbaka i originalskick, dvs. den ska inte vara använd och förpackning ska inte vara skadad. För att returnera en vara, kontakta oss på [email protected], så återkommer vi med instruktioner för din retur.
Kunden står själv för frakten.

Normal returhantering är 5-7 dagar. Vi kontaktar dig via e-post. Du ansvarar för varan tills dess att den kommit fram till Crazy Daisy Dsgn.

Ångerrätten gäller inte om:

  • Varan inte är i originalskick när vi mottar den.
  • Etiketter/tags/förpackningar saknas.

Transportskador

Crazy Daisy Dsgn ansvarar inte för transportskador. Alla transportskador ska göras upp med speditören. Synliga skador på försändelsen är att betrakta som transportskada. Tänk på att anmäla detta omgående! Anmälan skall göras inom 8 dagar efter mottagandet för att reklamationsrätten skall gälla. Ny vara skickas när speditören tagit på sig ansvaret eller vid annan överenskommelse med kunden.

Betalning

Kortbetalning

Vi erbjuder trygga och säkra betalningar via kort via Stripe så som t.ex. Visa, Mastercard, American Express m.fl.

PayPal

Betala tryggt och enkelt med hjälp av ditt PayPal-konto.

Allmänna villkor

Lager

Vi lagerför produkterna själva men reserverar oss för eventuell slutförsäljning, i dessa fall beställs produkt från leverantör och levereras snarast möjligt till.

Produkterna är noga utvalda av oss och levereras från Portugal.

Beställning

Åldersgränsen för köp via vår webbshop är 18 år. Om beställaren är under 18 år skall målsmans tillstånd inhämtas av beställaren innan köpet genomförs. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Crazy Daisy Dsgn lider ekonomisk eller annan skada, polisanmäls.

Priser

Priserna i vår webbshop är i svenska kronor och inklusive moms. Alla beställningar beräknas exklusive frakt/porto/expeditionsavgift från Crazy Daisy Dsgn. Priserna gäller tillsvidare och prisändringar meddelas på webbplatsen.

Kontaktuppgifter

Om oss

Crazy Daisy Dsgn ägs av Kikki Högberg AB
Organisationsnummer 556963-2853

Adress: Crazy Daisy Dsgn
c/o FMCA AB
Storgatan 19, 852 30 Sundsvall, Sweden

E-post: [email protected]